HomeHome.html
Reserveren
DrankenDranken.html
GerechtenGerechten.html
ContactContact.html

I

I

I

I

Reserveren


U kunt uw reservering doorgeven via onderstaand telefoonnummer, of via email op bierhoeve.arendonk@gmail.com
(Indien de reservering akkoord is, ontvangt U hiervan een bevestigingsmail)
Wilt u VANDAAG nog komen neem dan contact op ( na 14.00 uur) via tel. (014) 67 84 30.  
Vanuit Nederland tel. +32 14 67 84 30


Wij zijn 24 December gesloten. de 25 ste en de 26 ste December zijn we extra geopend. Dit vanwege de kerst. Reserveren verplicht.

Vanaf 27 December tot en met  2 de Januari zijn we gesloten. Daarna zijn jullie weer van harte welkom om een hapje te komen eten.


Vanwege werkzaamheden is de weg van Reusel naar Arendonk gesloten. De mensen die via Eindhoven komen adviseren we om afslag Arendonk te nemen. Via de straat de huiskens naar de grens.


De Mensen die via Tilburg komen adviseren we om de Zeegstraat te nemen. Daarna de tweede straat naar recht de Voort nemen. Die gaat over in de Bakmannen. Die straat helemaal uit rijden. Einde straat naar Links. Nu komt u uit op de Ziekbleek. Einde weg Rechts en dan komt u uit op de grens overgang. Nog even door rijden en dan zitten we aan de rechterzijde.


De Mensen die vanaf Hapert en omstreken komen die volgen de bordjes Arendonk tot in het centrum van Reusel. Bij de rotonde waar het winkelplein is gaat u naar rechts. Nu zien jullie de EMTE aan de linkerhand. Nu zitten jullie op de Schoolstraat. Die straat gaat over op de Zeegstraat. Dan gaat u eerste straat links de Voort in. Die gaat over in de Bakmannen. Die straat helemaal uit rijden. Einde straat naar Links. Nu komt u uit op de Ziekbleek. Einde weg Rechts en dan komt u uit op de grens overgang. Nog even door rijden en dan zitten we aan de rechterzijde.